HTML

Háztervezés

Építészmérnökként családi házak és társasházak tervezési, kivitelezési, felújítási munkáival foglalkozom. Naponta készítek árajánlatokat kisebb-nagyobb munkákra, amelyekről - úgy gondolom - hasznosak lehetnek annak is, aki az ajánlatkérésig ugyan nem jutott el, de építési, felújítási munkához konkrét árakat keres a költségei tervezéséhez. (Csiky Botond építészmérnök)

Facebook:

Ajánlott oldalak:

Családi ház tervezése, építése: árak, kivitelezési tanácsok

2015.01.27. 16:13 Nap-Lak

Tervezéstől a beköltözésig

Címkék: vásárlás

Tisztelt Látogatók!

Egy új fejezetet nyitok a blogban, olyan témát érintve, ami az elmúlt évek megkeresései alapján nagyon sok embert érint. Egy meglévő épület felújítása...

Végigi fogom venni, hogyan válasszunk épületet, mire figyeljünk, hogy megy az építészeti engedélyezés és a legfontosabb: maga a kivitelezés. Ezt egy saját magunknak vett épületen kísérhetik figyelemmel hétről hétre, hogy a rút kiskacsából miként fejlődik egy csodapalota. Persze ez utóbbi túlzás, de sok hasznos ötletet kaphatnak, miként kell egy ilyen nagy munkának nekifogni.

Kezdetnek lássuk a rút kiskacsát:

blog01.jpgblog02.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haztervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr927114603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása